Valborg utanför

Jag sitter på en riktigt bekväm långfärdsbuss, lyssnar på musik och halvsover. Vi är några få som tillbringar kvällen på bussen. Några började sin resa för nästan sju timmar sedan, men inte jag. I varje liten stad utanför är det Valborg nu. :-)

Beige

Det har hänt en massa roligt och intressant den här veckan, men efter lunch imorgon är konferensen slut och jag är civil igen. Det kommer nog att kännas lite tomt, men en sak är bra: jag får måla mina naglar lila och fina igen. Nu har de fått vara seriösa sedan i måndags. Seriösa naglar är beigerosa och det är sannerligen inte så spännande. ;)

Tisdagstema - Stor och liten

Jag brukar inte vara den som glömmer bort ett tisdagstema, men det är lite speciellt idag. Just nu sitter på ett mycket instabilt trådlöst nät längst bak i en konferenslokal redo att rycka in om någon behöver ett USB-minne, lite nät, kaffe, vägvisning... eller en utläggning om infosäkerhet för den delen. :) Vad jag kan bjuda er på är stora och små fiskar. Bilden hittades på ett elskåp i Stockolm. Ni får tolka den som ni vill, men själv ser jag gärna en koppling till föredragen jag just har lyssnat på om bl.a. denial-of-service-attacker mot kritiska infrastrukturer. :)


Idag

Idag har jag hållit mitt livs första vetenskapliga presentation på en nordisk workshop med tillhörande enorm middag. Det känns bra. :)

Ventilen

Det har inte dykt upp några hantverkare ännu så nu har jag ställt in saker och ting i garderoben igen. Ska vi slå vad om att de kommer imorgon? Kanske bäst att migrera ut sakerna igen så att de kan kolla den där ventilen. Det underligaste är att det inte finns någon ventil i min garderob, men det kanske krävs en fackman för att hitta den? :)

Det finaste

Jag var ute i sommarvärmen idag och tittade på allt det fina rosa som hade slagit ut. Titta så fluffigt och skirt! :)

Enligt plan

Det hjälper inte med tre telefoner och en Google-kalender. Jag har ändå lyckats planera in en heldags "kodoptimering och förberedande av användbarhetstest" imorgon lördag i tron att det var... jag vet inte, "fronsdag" eller nåt. Hur löser jag det här?
  1. Biter i det sura äpplet och optimerar. *tugg*
  2. Inför åttadagarsvecka bara för att tidsplanen ska stämma.
  3. Det är förstås inget problem - jag ligger långt före planen och kan ta det lugnt. ;)

Nudelförbud

En föreningskompis berättade att han och hans vänner ska resa till Japan. De är alla studenter så de har fått snåla och jobba extra för att ha råd. Nu har hela gänget tydligen infört nudelförbud fram till resan - två månader kvar - för att kunna njuta av den japanska maten när de väl är där. Jag vet inte vad som är roligast, att driva igenom en sån här sak kollektivt eller bara det faktum att de äter så orimligt mycket nudlar i vanliga fall så att det faktiskt gör skillnad. Roligt är det, hursomhelst. :)

I efterhand

Ett systemtest sista dagen innan en demo ("nu är allt stabilt, ska bara testa lite") utvecklades till en mycket hetsig buggjakt som berodde på att jag i sista stund portat alltihopa till en annan plattform eftersom det skulle se fräsigare ut att dema i den miljön. Så brukar man inte göra, nej. Allt gick bra till slut med lite trådade processer och lite hänsyn tagen till hårdvaruavbrott (interrupts alltså, eller något som beter sig så). Oj, lite plötsligt jobbloggande! Det var länge sedan och inget jag tänkt göra till en vana. (Industrispioner är nog hemskt besvikna nu för det enda jag sagt ovan är att jag kodar och testar - och det är ju sannerligen inget nytt. :) Hursomhelst, allt testat och fixat, men när det väl var klart upptäckte jag att det var sent och att jag glömt att äta kvällsmat innan träningen. Sen vinglade jag på corebollen och körde lite aerobics... och nu är jag då äntligen hemma och sitter och äter en skål pasta-med-tonfisk (och ost ju, ooost!) och surfar runt lite sådär som man gör när man inte alls är pigg.

Jag skulle googla upp något, men hittade av en slump något jag inte alls letade efter: spellistan från en fest jag var på 2002. Helt absurt att den fortfarande finns och att han som DJ:ade då, för 6,5 år sedan, nu har publicerat den. Jag har bara vaga minnen från tillställningen: det var nolle-period, jag var ny liten student och gick på något discoaktigt i kårhuset. Det var trevligt, men musiken var sådär. På det allra minsta lilla dansgolvet man kan tänka sig hade dock några syntare fått lov att spela lite skivor och där fastnade jag. Nu fick jag alltså reda på vad som spelades. Är det någon som blir överraskad om jag säger "Call the ships to port"? :)

Tisdagstema - Trä


Mitt skivbord är av trä - precis som veckans
Tisdagstema.

Någonting gemensamt

För dagar som denna, då jag dansat lite för mycket afrodans och fått i mig för mycket finpasta (man tror inte att det kan bli för mycket, men nån sorts gräns finns det nog) för att egentligen orka blogga... för såna dagar har jag färdiga inlägg att publicera, skrivna nån gång när jag kände för det. Det som skulle kunna passa nu är ett hyllningsinlägg till webbradio, men då last.fm håller på att ändra sina medlemsvillkor vet jag inte om det är läge att hylla dem, just för tillfället. Sedan måste man ju säga att de har gjort en del gott, som att "connecta folk", mer än någon teleoperatör nånsin gjort.

När jag var på konsert/festival i påskas fick jag nämligen syn på en person jag aldrig sett förut, men jag hade sett en bild på henne på nätet och visste därför vem det var, eller det visste jag inte riktigt, men jag visste att vi hade mycket gemensamt. Eftersom ingen etiketthandbok eller Ribbing-spalt jag läst kunde hjälpa mig i just den här situationen frågade jag Fisken om han visste vad man gör om man ser sin tvillingsjäl i baren och aldrig har träffat människan förut. "Säg hej! ...och förklara", tyckte han, så det gjorde jag. Det ledde till lite initial förvirring förstås, men sedan förstod personen och vi började småprata om gemensamma bekanta som det visade sig att vi hade (för det har man visst alltid, världen är kusligt liten). Kul! Den enda fråga som var helt onödig var förstås "Och vilka band är du här för att se?". Det var alldeles självklart att vi ville se samma. Vem hon var? En av mina virtuella grannar förstås, de som enligt last.fm delar ens utsökta musiksmak. :) (Mina riktiga grannar här i huset har jag betydligt mindre koll på, men de lyssnar å andra sidan på rätt anskrämliga saker...)

Stomatol!


Allting går att sälja... :)

Kika!

Jag betatestade en rolig widget, Kikazette, för ett tag sen (skrev om det här) och nu är det på tiden att jag testar den nya fina versionen. Som ni ser under är Kikazette en liten bildvisare man kan bädda in på sin blogg och sedan kan ni som läser rösta på den finaste bilden genom att klicka på den. På flera större bloggtjänster som Blogg.se går det inte att bädda in den lilla widgeten direkt, utan det ni ser nedan är bara en bild. När ni klickar på den kommer det upp en ny sida där Kikazette visas på riktigt. Det första klicket räknas alltså inte. Om ni däremot har er blogg någonstans där man får bädda in saker hursomhelst ligger Kikazette i själva inlägget. Ja, ni kommer att förstå. Skaffa en egen genom att klicka på "Get your own widget", när ni väl har klickat en gång på widgeten för att få liv i den. :)


De små sakerna

Idag tänkte jag visa lite semesterbilder från i påskas, inte på slottet och sånt som ni redan vet hur det ser ut, utan på annat.


Det fanns så mycket fint och knäppt i Stockholm, om man tittade åt rätt håll.

Mycket som var roligt också. Jag begapade allt som om det var modern konst.


...och läste alla budskap, bara för att de fanns där.


Med små taggar

Jag vet inte om det är uppenbart,
men de här två hotar att förgöra planeten om de inte får som de vill.


Tinitus 2009 - dag 2

Morgondagen grydde och det blev lördag. Efter en solig dag på stan bar det av till nästa konsertkväll. Märkligt koncept egentligen, med två helkvällar på varandra. Det är nog ingen som är på topp båda kvällarna. Faktum är att många verkade ha valt att bara gå första dagen. Några gjorde dock tvärtemot. Två prydliga killar, den ena i sjömanskostym, hejdade mig och frågade "Ursäkta fröken, men var är röjet?". Det var nånstans i pausen mellan första och andra spelningen, andra dagen. Killarna hade just dykt upp och tyckte att det hela var ganska avslaget, minst sagt. Jag pekade ner på en ensam person på dansgolvet och förklarade att röjet är där. På något sätt kändes lördagen som en efterfest, men som sådan var det inte något fel på den alls. Att de som stannade till tre natten innan inte var sina piggaste jag märktes tydligt - många dök upp först innan Kliniks spelning, vad det verkade. Det är där någonstans som vi avlägsnar oss, något jag inte tänkte gräma mig över, även om det var trist att behöva gå. (Vi var båda febriga och dana, tackochlov var jag inte magsjuk, vilket jag trodde då.)

Men, vi börjar från början! Först ut var Portion Control som var tuffa och bara körde på när allt krånglade. Sångarens effektmikrofon gav inga ekoeffekter alls utan en alldeles vanlig röst och bildspelet på storskärm ville till en början inte gå igång utan istället visades ett grönskimrande Windows-landskap. Starkt att bara fortsätta i en sån situation! Vi hittade sittplatser där vi slog oss ner och var mobilfjortisar (Fisken telefonbloggade lite samt meddelade sig till mig genom att skriva saker på sin telefon och räcka över den till mig, sött!).

Äntligen är den gröna ängen och sommarhimlen borta... ;)

Sen ville jag ut på dansgolvet för Northborne vet jag är dansanta, de spelade på SAMA när vi var där. Den gången var det två fokuserade DJ:s som livemixade tillsammans, men nu stod där bara en av dem, klädd i... nej, jag tror inte att ord kan förklara, men 80-talet ringde och ville ha både skinnjackan, mustaschen, hockeyfrillan och glasögonen tillbaka. ;) Riktigt svängig och välgjord musik med en underhållande show fick vi avnjuta. Inget Windows i bakgrunden dock, här användes en Mac.

Mellansnacket var på norska, bara det är ju fint! :)

Det brukar vara trist att få med folks huvuden på bild, men på bilden under är det lite tvärtom. Inte en människa hade en dålig hårdag! Snyggt!


Sista bandet vi såg var Spectra*Paris som tog plats och upplevdes som en blandning av Client och Spice Girls. Girl power! Lite mindre bas hade varit bra, tycker jag personligen, men bra var det.


Sen blev det då dags att tacka för oss, men med den moderna tekniken är det aldrig riktigt slut. Jag bäddar in en liten spellista åt er så kan vi uppleva alltihopa på nytt. (Jättetack till alla er som filmade!)


Tinitus 2009 - dag 1

Dags att sammanfatta helgen! Det lär jag behöva hela veckan till. :) Jag börjar med festivalen som var huvudorsaken till Stockholmsresan (för mig iaf), men långt ifrån det enda vi gjorde. Förmodligen hade vi varit piggare på nätterna om vi inte traskat runt hela stan under dagarna... och tvärtom, men då hade vi ju missat hälften av det roliga så varför välja? Massor av geocaching och sightseeing under dagarna blev det och ett väldigt hålligång på Tinitus 2009 under två vårkvällar i Stockholm. Fredagen var klart bäst, den kvalar lugnt in på topp-tio-listan över mina favoritfredagar under de senaste 26 åren. Här ska ni få höra!

När vi dök upp vid Münchenbryggeriet, denna ståtliga byggnad, ställde vi oss och väntade vid bakdörren eftersom där redan stod ett litet sällskap till skillnad från vid huvudingången där det inte fanns en själ förutom några skateboardåkare. Vi kom i samspråk med de andra köande och alla insåg ganska snabbt att de inte riktigt visste om de stod på rätt plats, men de framför hade ju stått där så... Till slut ställdes de två tjejerna längst fram till svars: vet ni att vi är på rätt plats? Nej, de visste inte, men de hävdade att platsen i vilket fall som helst var utmärkt eftersom de hade fått syn på en hel del band under sitt tidiga köande och det kunde ingen argumentera emot. Efter att ha sagt detta börjar tjejerna fixa lite med sina mobiltelefoner eller något och just då går ett gäng VIP-gäster förbi kön och in. "Var det inte...? Visst var det han i Covenant?" börjar alla tissla och tassla, för visst var det herr Cement själv som gick förbi, precis de femton sekunder de kändisspanande tjejerna tittade ner. De var inte helt nöjda med det efteråt. ;)

Efter ett tag släpps vi allihopa in och festen kan börja. Noisuf-X står och soundcheckar och gör märkliga ljud med diverse avancerad elektronisk utrustning. Det bådar gott och snart drar de igång. De hade varit värda ett fullt dansgolv för det här är dansmusik. (Jag definierar dansmusik som "musik jag vill dansa till", inte nödvändigtvis "musik man kan dansa till", men det här är båda delarna.) Den enda artikel om festivalen jag hittat hittills tog upp de mörka, dystra och skrämmande aspekterna av industriell elektronisk musik, men det känns som en av många sidor. För att bli uthärdligt tycker jag nog att det bör finnas ett litet mått av (sjuk) humor i texter och rytmer. Sådant fanns det mycket av under kvällen, inte minst här med väl valda samplingar och effekter.

Noisuf-X har full kontroll över det elektroniska.

Sedan spelade ett nytt band, Trakktor, som jag inte kollade så mycket på, tyvärr - behövde ladda upp med vätska. Sång och allt annat än bas drunknade lite i ljudet av den enorma basanläggningen, men det verkade lovande. Alltid kul med lite föryngring inom genren.

Så var det dags för Combichrist, det mest populära bandet av allt att döma. Jag är inget av deras största fan utan tycker att sångarens åtskilliga sidoprojekt är bättre, men det går inte att bortse från att de är väldigt ösiga live. Full rulle, många hits och mer flygande hår än under Melodifestivalen. :)

Inte en lugn stund! Publiken är i extas.


...och det är en rejäl publik, dessutom.

Sen väntade vi... och väntade. Fler och fler ljudtekniker samlades på scenen, mixtrade och fixade, sprang med sladdar och såg oroliga ut. En av arrangörerna klev upp och sa "Jag har inga dåliga nyheter, ta det lugnt". Han meddelade att saker dragit ut lite på tiden och att de två sista banden skulle få byta plats med varandra. "And One spelar först för Suicide Commando behöver lite mer tid till själsliga förberedelser". Viss munterhet spred sig för det var nog rätt uppenbart att det inte var det själsliga utan det ljudtekniska som behövde tid. Sen är And One en favorit hos många så om de hade fått spela sist som det var sagt hade de inte fått särskilt mycket tid p.g.a. förseningarna som de var oskyldiga till. Men, när det gäller att hitta sitt själsliga lugn och komma i form för att spela antar jag att And One är bäst på det. Då många andra band såg lite nervösa ut verkade just And One inte känna minsta rampfeber. Ryktet om att de alltid är kraftigt berusade på spelningar var dock osant denna gång. (Eller så märkte vi bara inget. :)

Snubben har sångröst, det har han... och publiken sjöng också förstås. :)

De klampade upp i jeans och kavaj, rev av en smått hysterisk cover på "Rebel yell" som soundcheck allt medan ljudet justerades och mikrofoner byttes ut i realtid. Coolt! Sedan drog det igång på allvar och bra var det, attans bra. När introt till klassikern "Panzermensch" hördes föll killen framför mig ner på knä och kramade om en stolpe i pur lycka. Det är en sån där låt som spelats på alla fester de senaste fem åren, men de lyckades damma av den och få den att låta ny. I övrigt var det mycket spex och allsång - de kunde verkligen roa publiken. Så var det plötsligt slut. Stilla konstaterande bandmedlemmarna emellan medan de bildar en liten klunga och börjar gå av scenen:  "And now it is over. We can go home now!" De stannar och vänder sig mot publikhavet, sångaren flinar lurigt "You wanna join us?". Allmänt jubel utbryter.

Så är det då dags för sista akten, belgiske Johan van Roy som gjort våldsam industrisynth under smått skrämmande namnet Sucicide Commando de senaste 20 åren. Det här mina damer och herrar, hade jag väntat på sedan ifjol. Tyvärr blev det lite kort - ljudproblemen tog över en timma att åtgärda. Jag hoppades på lite mindre av det mer publikfriande/chokerande materialet och mer från "Axis of Evil"-plattan (där jag döpte min exjobbsprototyp efter låten "Evildoer"). Det blev lite blandat, något för alla, bland annat en fantastisk "Dein Herz, meine Gier" - något av det bättre och mer skruvade som gjorts på temat hjärta och smärta. Den publik som fortfarande orkar studsa runt tre på natten är mycket lycklig, det råder det inget tvivel om. Sedan är allt över för den kvällen... men en ny dag gryr. Vi återkommer till den.


En av mina bästa konsertupplevelser. Tack!

Tisdagstema - Godis

Veckans Tisdagstema är godis och något sådant har jag inte ätit i påsk om nu inte glass, bullar och paj räknas förstås. :) Däremot tror jag att det fina vädret gav ett väldigt uppsving i godisförsäljningen för t.ex. det här lilla stället som trots namnet ligger i Stockholm.


Det går bra nu. :)

Hemma!

Hemma och tröttare än vad som är ok. Som lite kuriosa kan jag meddela att medan jag var borta har två av mina exotiska plantor växt till dubbel storlek och fått små taggar. Jag hoppas nu mer än någonsin att de inte är köttätande. ;)

Stockholm har blivit varmt

Idag har vi gjort Söder i solen! Här finns mängder av trevliga små parker, konstverk och utsikter, men även annat. På ett fik vi var inne på uttryckte ägarinnan en viss oro för att det skulle dyka upp Hammarby-fans. Vi såg ingen ingen direkt anledning till att vara så skraj (vilket hon blivit när hon sett en ensam, medelålders man i grön-vit-randig halsduk gå förbi), men senare såg vi ganska många supportrar sitta och öla så visst, lite stökigt kan det nog bli.

Igår var förövrigt ännu en trevlig kväll på Tinitus. Inte lika späckat schema som på fredagen eftersom Die Form ställt in (synd!), men ändå mycket bra. Vi valde att gå innan Kliniks några timmar uppskjutna spelning (spelscheman är till för att förändras, visst?) eftersom vi kände oss krassliga (bra nu, mest sömnbrist antar jag och lite för många ljudvågor, sån där bas som får magen att röra sig). Annars verkade de vara kvällens dragplåster, förutom Die Form då. Själv såg jag mest lördagens tillställning som en efterfest efter höjdarfredagen och när jag fått se Northborne och Spectra Paris kändes det bra så. Jag fotade allt som gick att fota så bildinlägg och högst ovetenskapliga recensioner kommer när jag är hemma och har en lite större dator till hands. :)

Godmorgon!

Vi är inte de piggaste två figurerna idag, men vi hjälps åt så går det bra ändå. Hittills har vi lyckats få upp varandra i vettig tid, ätit brakfrukost och fixat upp nedrasad gardinstång. Vi bor på ett bra ställe - centralt dessutom - där allt är fint utom möjligtvis gardinupphängningen som funkar sådär. ;)

Detaljerade rapporter om hur allt var och lät igår kommer efter helgen, men bra var det! Intresseklubben kan notera att min vänstra arm var populärast av allt och alla igår. Där stod nämligen spellistan för kvällen och denna fanns inte anslagen någon annanstans. Alltså var det i stort sett bara jag som hade koll och det lär väl vara så ett tag framöver - det visade sig vara vattenfast bläck. :) Nu ska vi göra stan! Glad påsk, govänner!

Inte lagom

Det här är inte på något sätt lagom tidigt att vara uppe, klädd och redan ha ätit frukost. Vill sova! Trevlig helg på er! (Ska försöka liveblogga under helgen, men har jag för roligt så blir det nog inte av...)

Men lägg ner!

Lunchade med en kompis som bland mycket annat driver fixarfirma. Han gör allt från finsnickeri till inredning och programmering. Självklart tycker jag att man ska ta vara på sina talanger! Därför borde jag driva "Kaprifols nedläggningsfirma". Det funkar såhär: Ni hör av er och berättar vad ni vill ska läggas ner, skickar dit mig och nästa år är hela klabbet nedlagt. Jag gör allt från festivaler till... ja, allt egentligen. Såhär: Härom året hade jag äntligen möjlighet att komma iväg på SAMA. Det var tioårsjubileum och tyvärr även sista gången det gick av stapeln. Sedan hittade jag ett lämpligt substitut i det jag ska iväg på nu. Det är tionde året det ordnas det här också, men inte... jo, idag fick jag veta att det är sista året. Bah! Vad tycker ni att jag ska avveckla nästa år då? ;)

Decibel - återkomsten

Äntligen! Ni vet, min rumsgranne har en dator, en server som alltid står och kör, som han kallar för Decibel. Jag har frågat hur han står ut med ljudet, men det var tydligen lugnt... för honom alltså, inte för någon annan. ;) Häromdan gick en annan kollega förbi:

Hon: Vad är det som låter?!
Grannen: Det är bara min dator.
Decibel: Brum bruuum!
Hon: Men så kan du ju inte ha det.
Decibel: Bröööl!
Grannen: Man vänjer sig efter ett tag.
Hon: Men du kan ju få hörselskador!
Grannen: Alltså, jag tänker bara på det när nån påpekar det.
Decibel: Vråååål!

Igår kom en av våra trevliga fixare och satte Decibel i en "tystlåda" där den kan få vara hur högljudd den vill utan att det hörs.
Jag: Så, tyst och skönt nu, va?
Grannen: Nja... Nu hör jag min lilla dator igen...
Decibel junior på skrivbordet: Vrrrr! Morr!

Att resa

Fisken har gjort sig redo inför helgen genom att ladda in points-of-interest (ett antal tusen sådana tyckte jag att han sa, men det kan väl inte stämma, hur ska vi hinna det? ;) i GPS:en. Nu ska han bara lägga in geocacher också så är han klar. Själv har jag gjort de två mest tidsödande sakerna, packat sminkväskan och fått panik. Nej, inte riktigt panik då, men jag tycker att det är spännande att resa och ett härke att förbereda sig. Tyvärr verkar få hålla med mig när det gäller just den här resan. När någon säger att den ska till fjällen eller på solresa säger jag förstås "Oj, vad kul! Så spänannde!" och menar det, men när jag säger att jag ska till Stockholm säger folk "Jaha". Hörni, jag är från landsorten. Jag tycker att det är ett stort äventyr det här. Stötta mig lite! :) ...och tipsa om bra museer! Vad vill vi se mer än Naturhistoriska?

Tisdagstema - Vardagslyx

Sån där tjock yoghurt, det är vardagslyx det. :) Mer Tisdagstema hittar ni här.


Bulle!

Här sitter jag i min djungel (har inte orkat räkna mina växter idag, men det känns som om de har blivit ännu flera sen igår) och äter kanelbulle med mjölk. Det är kanske inte världens snyggaste bullar, men helt klart de godaste. :)


Surr surr!

Det är inte bara jag som njuter av våren. Här ser ni bin som badar i pollen, rumsterar om och har roligt. Fotografierna är tagna av Sture som har ett öga för flora och fauna. Tack för att jag fick visa dem för världen. :)Somrigt

Det blev plötsligt sommarvärme så jag traskade ner på stan efter lunch och tog med V på glassfika. Sedan strosade vi runt, jag handlade fina tygskor och så matade vi måsar och skränande tärnor nere vid ån (med mitt morotsbröd, det tyckte de om). Sen grillade vi ute i det gröna och en förbipasserande tants lilla hund blev alldeles galen (på små hundars sätt) när den kände lukten av chilikorv. :)

En extra kvadratmeter

Stan är tömd på studenter redan nu. De har påskledigt i några veckor, eller snarare: de har ledigt en vecka och sedan är det omtentaperiod direkt efteråt. Jag hade ingen aning om denna långledighet förrän några studentkompisar upplyste mig om det. "Skönt! Då blir det äntligen lite lugn och ro här på campus", tyckte jag. De såg lite putta ut. ;) Själv jobbar jag som vanligt fram t.o.m. skärtorsdagen för på långfredag ska jag ut och åka tåg... trodde jag. Tydligen ska jag åka ersättningsbuss, men det är ju ett litet spännande äventyr i sig så det kan väl bli kul. Efter påsk ska det komma hantverkare hit och kolla någon ventil. Det innebär att jag enligt infolappen måste "tömma den undre delen av den garderob som är närmast badrummet". Jag tittade in i garderoben och sedan ut i rummet, på jakt efter tomma ytor. Hur tror de ens att det är möjligt? Bistår de med en extra kvadrat där jag kan förvara mitt garderobsgunk medan de kollar ventilen? ;)

Kraa!


Vårtrött idag, lite som den här fågeln. :)

April!

April april! Men äsch! Det var tydligen ingen som gick på min fejkade nätauktion där jag försökte sälja min kaffesump till ett riktigt överpris. Eller fejkad och fejkad förresten - nappar någon så är jag inte den som är den. :) Nå, huvudsaken med mina aprilskämt är att jag har roligt själv och det hade jag minsann. ;) Nu ska vi se vad jag gjorde ifjol... Då gjorde jag ingenting alls, eftersom jag förberedde mig för att vara labbass i hörnet. 2007 däremot gjorde jag nära och kära oroliga med något fullkomligt osannolikt. *s*

Premiär!

Alla stora bloggare gör det, alla små bloggare också för den delen. ...eBay gör det! Så, varför öppnar inte jag min egen nätauktion och bjuder ut mina dyrgripar? Nu äntligen är det dags för den stora lanseringen! Kom ihåg: jag gör inte det här för att bli rik. Jag gör det för att ni ska få chansen att bli lite mer som jag. Skynda att fynda för dessa erbjudanden gäller bara idag! Då kör vi! Let's åk, som eparaggarna säger! (Let's sed and awk, som Unix-sysadminen säger.)


Skänker instant feststämning! En raritet! Utgångsbud 1000 :-


Kaffesump från mitt goda morgonkaffe. Knappt använd! 1500 :- plus frakt.


Anonymiserad datormus med trasigt scrollhjul. 3300 :-
Varför så dyr? It's vintage, baby! ;)