Dagens dagens!

Nä, vet ni vad, nu tar vi lite dagens! Det var länge sen. Dags att lista dagens...
Accessoar: Mitt handledsskydd -ett tjockt kardborreband som ger handleden stöd och gör att jag slipper musarm. Dessutom är det i samma färg som jag, men lite blekare vilket gör att jag ser solbränd ut. Plus i kanten för det! :)
Handlingskraft (inte dagens, men kvalar in ändå): Tydligen var det en kompis till mig (som bor i huset bredvid) som ringde störningsjouren i lördags och fick tyst på festen utanför. Det var visst han som sa till killen som slagborrade ett på natten också (det hade jag förträngt att nån gjorde). Min insats? Jag bloggade ju om det! Hallå?!
Huslighet: Tyck inte att jag är duktig som bakar bröd ibland. I stort sett alla datorkillar jag känner gör det och det har jag vant mig vid nu. Värre blev det när en av grabbarna i synthklubben berättade om sin nya, fräsiga matberedare idag. Eller värre är väl fel ord. Jag blev impad, men kände att min position som "någon av de husligaste i bekantskapskretsen" återigen blev hotad. ;) Sånt där är det minsann vuxenpoäng på! Bra vuxenpoäng dessutom. (Dåliga är såna som jag fick när jag behövde köpa ett dyrt vuxenbusskort för att jag är gammal.)
Väder: Härlig åska! En kilometer bort (tror jag) slog blixten ner. Knappt det ens. Mitt kontor skakade och det var sådär fantastiskt som åska är när man är inomhus i säkerhet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback