8 saker jag tänker ge en chans

För några veckor sedan spred sig en populär bloggutmaning som gick ut på att lista 8 saker man inte tänker ge någon (andra) chans. Jag ville inte vara sämre än 100-tals andra bloggare i den svenska bloggosfären, men hur jag än klurade kunde jag inte komma på åtta saker. Förutom de mest uppenbara hemskheterna anser jag att det mesta och de flesta förtjänar åtminstone en chans. Därför gör jag min egen lista nu med 8 saker jag tänker ge en chans! Hur skulle din lista se ut?
  1. Hobbybloggar - bloggar där någon skriver om sitt stora intresse, må det vara mode, foto eller jakten på små plastlådor. Kanske inte lika spännande om man inte delar intresset, men med en insatt bloggare kan det vara spännande ändå, tycker jag.
  2. Stjälkselleri - det enda i grönsaksväg jag inte äter, men med chili på går det säkert ner och nyttigt sägs det ju vara.
  3. Halksockor - när jag var hälften så gammal som jag är nu var jag för gammal för att ha sådana, men jag ger dem en chans, nu i storlek 41. Alla jag har vågat fråga tycker att de är häftiga, fast jag antar att de menar att sockorna är urlöjliga, men att jag är tuff som vågar bära dem. Jag kan leva med det. ;)
  4. Eftermiddagssåpor - sådana där folk ser ut som skyltdockor och där den ondskefulla kvinnan (det finns alltid minst en) alltid bär röd klänning och har osannolikt blankt hår för att man ska förstå att det är hon som är den onda. Visst, det är inte finkultur, men det enda jag orkar se när jag kommit hem från jobbet och inte fixat mat ännu. (Och man behöver ju inte välja de värsta såporna, "Las Vegas" är rätt ok.)
  5. Gåstavar - tänk vad käckt om jag började stava till och från jobbet! ;) Inte skulle jag halka heller.
  6. Matematik - kan få en chans till, men bara en.
  7. Träning - för jag har faktiskt ett par hantlar. Jag vet bara inte vad jag ska göra med dem. Det får inte vara något jobbigt.
  8. Optimism - för det här gick ju jättebra. Nu har jag ett liv med eftermiddagssåpor och selleri att se fram emot, men det känns inte helt hemskt ändå. :)
image213

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Haha, kreativt!

*Hobbybloggar - jovisst, det kan jag också ge en chans.
*Stjälkselleri - om man gömmer den i någon gryta, så kanske...
*Halksockor - vet inte riktigt när jag skulle använda dem ;-D
*Eftermiddagssåpor - om Dawson's creek (eftermiddagar på TV 4) räknas hit ger jag dem en chans. :-D Perfekt att äta mat till.
*Gåstavar - ÄR faktiskt bra!
*Matematik - jomenkanske
*Träning - nänänänä, gym är ångestframkallande.
*Optimism - optimist, jag?!?! Was?! ;-)

Postat av: Blaufish

Jakten på plastlådor... Mmmm :)

2007-11-14 @ 00:11:50
URL: http://blaufish.blogg.se/
Postat av: Hanneles paradis

Vad ska man annars blogga om, om inte om sitt stora intresse?

2007-11-14 @ 18:51:33
URL: http://hannelesparadis.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback