Jag mår fint :)

Idag var det kalas hos Fiskens släkt. Alltid lika trevligt. :) Nu är det sovdags, men jag vill passa på att skriva ett litet kvällsinlägg bara för att göra klart att jag inte är uppäten, att mitt ben inte längre är lila, att jag ska låt bli outfits i stil med sandaler + klänning när jag ger mig ut i skog och mark samt att jag ska se till att dricka ännu mer kaffe så att jag smakar illa och avskräcker ormar i fortsättningen. ;)

Kommentarer
Postat av: annatula

Skönt att höra!!!
(-jag vågade inte titta på snigelbilden förrens den passerat antiormgranskningsnämnden i form av Martin.) Nu glädjer jag mig lite extra åt mina blommiga gummistövlar.

Postat av: Kaprifol

Ah, det var så pass illa alltså. Jag kan trösta med att min blogg kommer att vara ormfri händanefter så att känsliga läsare klarar sig. :)

2007-07-22 @ 10:05:08
URL: http://kaprifol.blogg.se
Postat av: annatula

-ja det är helt fånigt! Jag har alltid alltid haft superfobi för ormar på bild och typ inte kunnat bläddra hur som hellst om det funnits orm på en boksida. Riktiga ormar är jag visserligen också rädd för, men det är en fobi som har kommit senare och är inte alls lika hysteriskt. Men skönt att du mår bra!

2007-07-22 @ 15:50:03
URL: http://lkpg.nu
Postat av: Elisabeth

Jag måste säga att det är en prestation att bli ormbiten utan att märka det. ;D

2007-07-22 @ 22:25:39
URL: http://funderingarochtankar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback