Kom och köp konserverad gröt

Nu har jag fått lära mig varför billighetsflyg är så billigt. Man lär sig nåt nytt varje dag. :) Jag fick en projektgrupp i entreprenörskursen också. Vi är nu fem data/fysik-studenter som ska komma på nåt bra att ha ett nytt sorts ytskikt till. Nåt säljigt och tufft som folk vill betala massor för. Det ska bli skoj, jag tror vi är ett kreativt team. :) Nu: åter till exjobbet. Måste hitta nåt som ersätter PCSC, eller nåt sätt att få det att funka, trots allt.

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Hum det låter som om ni fått en rolig förklaring på varför billighetsflyg är så billigt. :D Jag har bara hört sådana där tråkiga anledningar, som att de skär ner på servicen, flyger till billiga flygplatser, har korta "marktider" (???), etc. Trista anledningar alltså!

Postat av: Kaprifol

Tja, vi fick en massa förklaringar, alla väldigt roligt framförda. Vi fick bland annat se hur de bygger upp myten om sig själva som "cowboys" som bryter mot de osynliga reglerna inom flygbranschen... och så ger de kunden vad den vill ha, inget annat. Det är hela tricket. :)

2007-02-15 @ 15:15:04
URL: http://kaprifol.blogg.se
Postat av: Elisabeth

Hah, precis. Vem vill ha ickegod flygmat och betala flera tusen när man kan slippa den ickegoda flygmaten och flyga mycket billigare?

2007-02-15 @ 19:07:29
URL: http://funderingarochtankar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback