Eldräv

Oj, Firefox 2! Jättesnyggt och så praktiskt med stängknappen uppe i varje tabb. Tabbarna är nog det klart bästa med Firefox. Saknar det när jag kör IE. Annars har jag ju hört att Opera ska vara en underbar webbläsare, men jag har inte fastnat för den. Minns att jag i en kort och förvirrad tid av mitt liv använde Konqueror (i Slackware med KDE, om jag minns rätt :)... bara för att vara lite anti allt. *s*

Kommentarer
Postat av: Zombielicious

Fast i IE 7.0 så har du ju tabbsystemet också. Det ser i stort sett likadant ut som Eldräven... Jag hade det ett tag, men när jag gick över till Linux så bytte jag till FF, och sedan hängde det kvar :)

Postat av: marjo

det är inget fel på konqueror

2007-02-03 @ 21:11:54
Postat av: blaufish

IE7 är väldigt snyggt och har fint tab-system också, men högermusval Open In New Tab finns inte (hört andra som påstår sig få det, kanske något vajsing med min dator). Protected Mode i IE7 verkar dessutom vara en väldigt kul grej, dock så finns det bara i Vista versionen, inte XP-versionen.

Firefox 2 känns dock lite snabbare och trevligare just nu, lite smaksak kanske. Kommer fortsätta med den som primär browser tills vidare.

Operas absolut bästa produkt är Opera Mini. Otroligt bra mobilläsare.

2007-02-04 @ 22:54:43
URL: http://blaufish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback