Riktig post

Idag fick jag post, riktig post! Jag fick provtrycket av en liten ljusgrön bok - mitt exjobb. När jag var liten ville jag skriva en bok (det vill jag fortfarande), men det var nog inte riktigt den här typen jag tänkt mig. Även om jag förstås är nöjd med min insats så har jag svårt att tro att den här kommer att bli etta på boktoppen. ;) Då skulle det allmänna intresset för smarta kort behöva öka drastiskt bara sådär. Tja, det kanske går att fixa. Eftersom jag fortfarande står listad som en smartcard-blogg på diverse bloggportaler har jag tänkt att ta upp ämnet lite då och då. Det skadar ju inte att hålla det vid liv. Kanske kan det bli en nybörjarkurs i hanteringen av små plastkort här i bloggen till våren. Får jag en smula tid över så lär det säkert bli av. :)

I övrigt har jag mest kodat hela dagen, fikat kinesiska kakor med kollegorna och fått ett specialuppdrag. Imorgon kommer ett gäng utländska höjdare hit till stan på ett viktigt möte om IT-säkerhet och det är viktigt att jag är först på plats. Utan mig kommer de att vara helt vilse och inte kunna ha något möte alls... för det är jag som sätter upp skyltarna som visar var konferenslokalen ligger. *fniss* För mig är inget uppdrag för stort eller för litet. :)

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Grattis! Inte illa att få sitt exjobb i bokform inte. Tror du förresten att du kan förklara för mig vad som är fel med min blogg? Det står såhär:
"Rad 1775 (1663 efter att jag uppdaterat den)
Tecken 1
Fel '_WidgetManager' är odefinierad
Kod 0
URL (länken till min blogg)"

VAD är detta? Går det att göra något åt det?

2008-01-08 @ 20:24:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback