Typ blond?

Jag har inte gjort så mycket den här helgen, men det var inte meningen heller. Dels har jag socialiserat och räknat lite matte, men främst har jag tvättat. Min grundregel nummer ett är att jag tvättar när mina klädkombinationer börjar gå från experimentella till hej-och-hå. Regel nummer två är att tvättpåsen inte får bli så tung att jag inte kan bära den. Den här gången var det ett gränsfall. Antingen får jag tvätta oftare, eller så får jag börja styrketräna. Jag överväger det.

Just nu lagar jag "typ wok" och underhåller mig med Internet. Jag har gjort ett s.k. blondintest på Facebook. Mycket vetenskapligt och pålitligt, sånt där. Men asså, nu undrar jag... Hur kan dom se vilken hårfärg jag har genom datorn? Och platinablond, asså, det är jag väl ändå inte? Mitt hår är väl av en mörkare färg, lixom, eller? Hallå? ;) (Jag svarade ja på frågan om jag hade svårt för "enkla matematiska problem", för linjära avbildningar är faktiskt rätt luriga.)

Imorse kombinerade jag P1:s "Godmorgon världen" med MTV för att få den där perfekta kombinationen av nyheter och underhållning och på TV:n dök
den här videon upp ("Love is gone" med David Guetta). Jag tycker att den är lite fin, hoppfull och rätt rolig också. Ska ni bara youtuba en enda sak idag så kan ni youtuba den. :)

Kommentarer
Postat av: cattis

haha. nu blev jag allt lite uppiggad :-)

Postat av: Helena

Det hade varit skönt att kunna säga att jag inte gjort något i helgen.
Har haft fullt upp.
Men nästa helg så..........
Ha det gott.

2007-12-16 @ 22:55:31
URL: http://solgudinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback