En borrande granne

Grannen snett nedanför (fast det låter som om det är någon i samma rum, även om vi inte kan hitta någon här inne i lägenheten) borrar och borrar med en slagborr eller något annat stort verktyg. Varför gör han/hon det såhär en lördagskväll? Nu är det tyst iofs, men snart ska det väl börjas igen. E, du som har erfarenhet av sånt här, vad gör man? Arga lappar, är det tid för såna nu? Annars är allt bra, mycket bra faktiskt. :)

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Aah, en borrande granne, så spännande. ;) Det finns några olika vägar att handskas med dessa borrfantaster:1) Gör inbrott i lägenheten och sno borren/borrarna.

2) Sätt upp en (arg) lapp med texten "om du inte slutar borra på lördagskvällar kommer jag att kasta ut dina borrmaskiner genom fönstret och sedan hoppa på dem".

3) Sätt upp en annan arg lapp, med en text något i stil med "det här är faktiskt ett hyreshus, ingen snickeriverkstad", fota lappen och skicka in den till argalappen.se

4) När grannen borrar, sitt då och onda så att grannen borrar sig i fingret.

5) När grannen borrat sig i fingret och behöver (din) hjälp för att ringa SOS, avkräv då först grannen ett anti-borr-löfte innan du hjälper honom/henne.Hah, vad mordisk jag låter. ;-D

2009-01-31 @ 21:53:27
Postat av: Kaprifol

Bra tips! Att "onda" (eller onda sig kanske, hmm?) är ett uttryck som är nytt för mig, men välfunnet är det. Det kommer jag att använda mycket nu när jag har det i min vokabulär. :)

2009-02-01 @ 22:11:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback