Planer

Nu är det spikat att vi ska till Malmö på Industrisemester om några veckor. För den rätta festivalkänslan planerar vi att tillbringa ett par dagar i Danmark innan så att vi blir solbrända, dammiga och lagom sunkiga. ;) Vad vi vet om Köpenhamn är att det finns en botanisk trädgård där... och i Malmö finns det tydligen falafel. Allt pekar på att det kan bli trevligt. :)

Förövrigt... är boken "Städa!" farlig. Den har fått mig att vilja knäskura golven med såpa. Jag försöker verkligen låta bli. ;)

Kommentarer
Postat av: Paula

Du, den boken måste jag läsa! Jag längtar efter att få känna städsug,,,,det var nog flera år sen sist...

Villa inte bort dig i storstan!

Postat av: cos

malmö-helgen ni valt innehåller tydligen även möllevångsfestivalen, som jag rekommenderar nästan lika mycket som stadens falafel. se länk nedan:



http://www.facebook.com/event.php?eid=18527826955&ref=share



det kan knappast bli annat än toppentrevligt! (:

2008-07-11 @ 19:23:35
URL: http://berattarladan.blogg.se/
Postat av: Kaprifol den äldre

I Malmö ligger falafelkioskerna tätt, det stämmer. Men den bästa falafeln finns i Göteborg. Hos Ali Baba på Backaplan, på andra sidan den lilla ån. Som hämtade ur "Tusen och en natt". Finsmakare tar sesamsås istället för den svenssonfega blandningen av alla såser.

2008-07-12 @ 13:44:14
URL: http://blogg.aftonbladet.se/24158
Postat av: Kaprifol

Ali Baba alltså, det ska undersökas. Vi fegar förstås inte med såsen, ju starkare desto bättre oavsett om det är på falafeln eller kebabpizzan. :)



Men oj, det händer mer i Malmö än jag anade den helgen alltså. Antar att det hela arrangeras till vår ära. ;) Klart vi ska kolla in det!



Den boken ja, den är utmärkt även om det hela lätt går lite överstyr om man får för sig att följa alla råden i den. ;)

2008-07-12 @ 14:47:32
URL: http://kaprifol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback