Dagens

Dagens...
Deckare: "Morden i Midsummer" är en typisk sommardeckare i engelsk landsbygdsmiljö och med min favoritkommissarie Barnaby som borde vara rätt härdad vid det här laget. Det händer mycket otäckt där han bor.
Röra: Min rapport är i sådant skick att det behövs läsanvisningar och kodnyckel för att man ska kunna ta sig igenom den. ;) Den ska få en liten omstrukturering imorgon.
Lillis: Jag, uppenbarligen. Vid morgonfikat gjordes det klart att sju av de tio personerna vid bordet hade undervisat mig i något ämne. Lite läskigt, faktiskt.
Duktiga: Ni som tog hand om den trilskande hemdisken och allt det andra. Strandsatt som jag var på en plats utan fungerande "kominal"* kunde jag inte följa händelseförloppet och se hur det gick för er sedan, men nu verkar saker och ting vara uppe. Tack!

* Den windowsbaserade versionen fanns förinstallerad på min exjobbsdator, men fann stort nöje i att hänga sig när jag just lyckats logga in; jag får ta och skaffa en fungerade kominal att använda i nödfall ifall det skulle behövas under nån av de tre dagar jag har kvar på exjobbet. ;)

image111

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback