Ett rent nöje

Nu är jag tillbaka i verkligheten igen. Det värsta med att vara särbo är att den som varit och hälsat på måste åka hem igen, men å andra sidan så måste det ha varit bra mycket värre att ha ett distansförhållande innan Skype fanns. Nu ska det nog gå att överleva en månad till med nätets hjälp. :)

Så, vad händer då idag. Dagens...
Nörderi: Två geocache:ar tagna. GPS-orientering kommer att bli nästa stora grej. Folk har bara inte fattat det ännu. Kom ihåg var ni hörde det först.
Oromantiska plats: Reningsverket. Alltså, det är inte helt ok att ta sin kära dit. Det hände oss en gång tidigare innan vi var ihop när jag skulle visa min fina hemstad och råkade gå fel. Väninnorna hade väldigt roligt åt det där: "Kaprifol tar inte med killarna på bio, hon tar dem till reningsverket". Ha, det funkade ju! Skrattar bäst som skrattar sist.
Gammaldagsa: Servitören på det mysiga kinastället där vi åt en riktig braklunch. "Ska ni dela på notan?! Det är ju du som ska betala! *pekar på Fisken* Vad är det här!". "Eh..." försöker Fisken förklara sig "Hon är en självständig flicka". :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback