Alla alternativ är bra

Har fått lite handledning och tydligen ska det bli mer av den varan. Gäller att jag inte slappar till då, utan jobbar på så flitigt jag kan även om jag hellre sitter och tittar på allt det där fluffiga som trillar ner från himlen utanför mitt fönster.

Jag ringde min producent imorse. *fniss* Jag var bara tvungen att skriva det där. Nu tror ni nämligen att jag även har en stylist, en dietist och en manager. ;) Men nejdå, det är bara ett litet extrajobb som har med media att göra. Jag skulle ha börjat för länge sen och ville kolla läget. Uppskjutet till senvåren (även känt som perioden då jag ska läsa tre kurser + exjobb), men jag skulle behålla hoppet. (Jag blir förstås jätteglad om det blir av, men innerst inne skulle lugnt tempo  och inget-att-göra också sitta fint. Det hela är alltså en vinna-vinna-situation. :)


Kommentarer
Postat av: Elisabeth

När det ramlar ner en massa vitt fluff (visst du förresten att det kallas "lappmögel"? ;)) brukar jag alltid bli väldigt effektiv, för jag vill INTE se eländet. Tyvärr, ur effektivitetsaspekten, finns inget vitt skräp utanför mitt fönster.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback